Skip Navigation Links
Vraag een afspraak aan

Indien je een afspraak wenst te maken, dan kun je dit doen via onderstaand aanmeldingsformulier. Dit formulier wordt binnen de drie werkdagen beantwoord. Indien je de aanmelding liever telefonisch doet, dan kan dit op het nummer 0468 104 437. Hou er wel rekening mee dat je mogelijks op de voice-mail terecht komt en een boodschap moet inspreken. Dan bellen we je terug binnen de drie werkdagen.
Voornaam:  
Familienaam:  
Nummer rijksregister:   
Telefoon:  
E-mail:  
Adres:    
  
 
Hulpvraag:  
Waar kan de afspraak?:
Oostende (Psychologenpraktijk)
Middelkerke (Welzijnshuis) - Enkel voor Petra De Vlieger (en enkel overdag op maandag of vrijdag)
Vink de mogelijkheden aan waar jij naartoe kan komen
Wanneer kan de afspraak?:
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
Overdag
's Avonds
Vink de mogelijkheden aan waarop jij je meestal kan vrijmaken
Geconventioneerde hulp?:
Kies je optie. Meer info via het icoontje rechts.
 
Opmerkingen:  
We vragen je rijksregisternummer om een eventuele terugbetaling door het RIZIV in orde te kunnen maken. Je vindt je identificatienummer van het rijksregister bovenaan de achterkant van je identiteitskaart. Het bestaat uit elf cijfers waarvan de eerste zes je geboortedatum zijn, eerst het jaar, dan de maand, dan de dag.
We vragen jouw adres omdat die nodig is om een dossier op te maken voor terugbetaling door het RIZIV. Dit is verplicht voor wie geconventioneerde hulp wil.
Geconventioneerde sessies:
De helft van onze therapeuten zijn aangesloten bij het RIZIV. Dat wil zeggen dat u, net zoals bij de dokter, van een laag tarief kan genieten en de terugbetaling via een derdebetalerssyteem automatisch gebeurt. U hoeft dus verder niets te doen, geen gedoe met ziektebriefjes. Concreet betaalt u 11 euro/sessie (of 4 euro/sessie indien u geniet van verhoogde terugbetaling). Het aantal geconventioneerde sessies is echter door het RIZIV beperkt, zowel per cliënt als per therapeut, waardoor er ook vaak een langere wachttijd is. Indien u kiest voor geconventioneerde sessies, dan hebt u recht op 8 sessies bij een eerstelijnspsycholoog of 20 sessies bij een gespecialiseerd psycholoog en dit na opmaak van een 'functioneel bilan' (verslag voor verwijzing).

Niet-geconventioneerde sessies (Terugbetaling Mutualiteit):
Indien u niet-geconventioneerde sessies aanvraagt, is er nog steeds gedeeltelijke terugbetaling door het ziekenfonds mogelijk. Er is vaak sneller plaats binnen de niet-geconventioneerde sessies en is er geen beperking van aantal sessies per jaar. De hoogte van het bedrag en het aantal tussenkomsten dat in aanmerking komt, verschilt naargelang uw ziekenfonds. Om te weten hoeveel de terugbetaling betreft door uw ziekenfonds, raadpleegt u hiervoor best de website van uw mutualiteit.